TMJ-Entreprenad

Jämtlands län

Information

650921-XXXX är organisationsnummer för verksamheten TMJ-Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TMJ-Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som TMJ-Entreprenad finns i.

TMJ-Entreprenad har varit registrerat sedan 2009-09-09 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för TMJ-Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-26.

TMJ-Entreprenad är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för TMJ-Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med TMJ-Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Service till trä och metall industri och stora och små entreprenad maskiner samt fritids maskiner för privat och företag samt försäljning av tillbehör och reservdelar till ovanstående områden. Gräv arbeten och snö röjning.

Det finns olika personer som har en koppling med TMJ-Entreprenad och det är Löf, Thomas Olof som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,