Rossöns Dem & Rep, Emanuel Olsson

Jämtlands län

Information

650721-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rossöns Dem & Rep, Emanuel Olsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rossöns Dem & Rep, Emanuel Olsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Rossöns Dem & Rep, Emanuel Olsson finns i.

Rossöns Dem & Rep, Emanuel Olsson har varit registrerat sedan 1990-04-09 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1991-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rossöns Dem & Rep, Emanuel Olsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Rossöns Dem & Rep, Emanuel Olsson är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Rossöns Dem & Rep, Emanuel Olsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rossöns Dem & Rep, Emanuel Olsson så kan ni göra det på telefon genom 0624-20519 eller genom brev på följande adress:

Reparation och service av skogsmaskiner samt därtill hörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rossöns Dem & Rep, Emanuel Olsson och det är Olsson, Petter Artur Emanuel Manne som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,