Jordbruk & Maskinservice Mikael Hansson

Jämtlands län

Information

I Strömsund finns det ett Enskild firma som heter Jordbruk & Maskinservice Mikael Hansson. Det finns flera verksamheter som liknar Jordbruk & Maskinservice Mikael Hansson i Jämtlands län. Strömsund är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Jordbruk & Maskinservice Mikael Hansson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jämtlands län.

Sedan 1993-02-08 så har Jordbruk & Maskinservice Mikael Hansson varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Jordbruk & Maskinservice Mikael Hansson och det finns fler verksamheter som är det i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Jordbruk & Maskinservice Mikael Hansson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Jordbruk & Maskinservice Mikael Hansson så kan ni göra det på 0624-60009.

Jordbruk och odling samt uppfödning av grisar. Maskinservice typ maskinstationsservice och reparationer.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hansson, Jan-Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Jordbruk & Maskinservice Mikael Hansson har 641206-XXXX som sitt organisationsnummer.