Jamtsupport

Jämtlands län

Information

640703-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Jamtsupport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jamtsupport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Jamtsupport finns i.

Jamtsupport har varit registrerat sedan 1999-10-05 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jamtsupport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Jamtsupport är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Jamtsupport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jamtsupport så kan ni göra det på telefon genom 0644-40090 eller genom brev på följande adress:

Datasupport till små och medelstora företag. Försäljning av alla förekommande datautrustningar och tillbehör. Specialitet nätverks om- och nyinstallationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Jamtsupport och det är Öhrberg, Sven Joacim som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,