Stigge's Gräv & Service

Jämtlands län

Information

640109-XXXX är organisationsnummer för företaget Stigge's Gräv & Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stigge's Gräv & Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Stigge's Gräv & Service finns i.

Stigge's Gräv & Service har varit registrerat sedan 1998-06-17 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stigge's Gräv & Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-06.

Stigge's Gräv & Service är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Stigge's Gräv & Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stigge's Gräv & Service så kan ni göra det på telefon genom 0670-13342 eller genom brev på följande adress:

Alla förekommande arbeten inom grävning. Service och reparationer av bilar, motorcyklar, gräsklippare, båtmotorer, släpvagnar och mopeder.

Det finns olika personer som har en koppling med Stigge's Gräv & Service och det är Ingridsson, Stig Gunnar som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,