BEVA Skog o Handel

Jämtlands län

Information

630529-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BEVA Skog o Handel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BEVA Skog o Handel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som BEVA Skog o Handel finns i.

BEVA Skog o Handel har varit registrerat sedan 1987-03-09 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BEVA Skog o Handel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

BEVA Skog o Handel är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för BEVA Skog o Handel är följande:

Vill ni komma i kontakt med BEVA Skog o Handel så kan ni göra det på telefon genom 0644-10023 eller genom brev på följande adress:

Skogsentreprenader och service samt handel med skogs- och jordbrukprodukter, handel med och nybyggnation av pc-datorer och tillbehör samt utveckling av mobila datorer och mjukvara till dessa. Försäljning av däck och däckreparationer för mc, pv, lv och em-däck samt andra produkter inom detta område.

Det finns olika personer som har en koppling med BEVA Skog o Handel och det är Bergvall, Bengt Arne som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,