Katarinas Bod

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömsund och Katarinas Bod är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Katarinas Bod är ett av dem. Statusen för Katarinas Bod är att Bolaget är aktivt.

Katarinas Bod är ett Enskild firma och skapades 2007-01-29. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där företaget finns i jobbar för att företag som Katarinas Bod ska trivas.

Katarinas Bod är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-23. I Strömsund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av hantverk, papper, presentartiklar och knappar med tryck. Paketinslagning, utformar paket efter innehållet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Katarinas Bod är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-15.

Idag är Katarinas Bod och det finns flera företag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Katarinas Bod så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0624-10088.

.

De som är på något sätt har med Katarinas Bod är Östman, Eivor Katarina Fredrika som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Katarinas Bod har 630117-XXXX som sitt organisationsnummer.