Stamsele Skogsentreprenader

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömsund och Stamsele Skogsentreprenader är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stamsele Skogsentreprenader är ett av dem. Statusen för Stamsele Skogsentreprenader är att Bolaget är aktivt.

Stamsele Skogsentreprenader är ett Enskild firma och skapades 1984-01-16. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stamsele Skogsentreprenader ska trivas.

Stamsele Skogsentreprenader är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Skotning av virke, objektåtaganden med egen maskin samt drivningsuppdrag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stamsele Skogsentreprenader är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Stamsele Skogsentreprenader och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Stamsele Skogsentreprenader så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-1392589.

.

De som är på något sätt har med Stamsele Skogsentreprenader är Rova, Mats Örjan som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stamsele Skogsentreprenader har 630111-XXXX som sitt organisationsnummer.