OLOFSSONS SERVICEVERKSTAD

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömsund och OLOFSSONS SERVICEVERKSTAD är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och OLOFSSONS SERVICEVERKSTAD är ett av dem. Statusen för OLOFSSONS SERVICEVERKSTAD är att Bolaget är aktivt.

OLOFSSONS SERVICEVERKSTAD är ett Enskild firma och skapades 1986-12-15. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som OLOFSSONS SERVICEVERKSTAD ska trivas.

OLOFSSONS SERVICEVERKSTAD är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Service och detaljförsäljning inom bil- och elektronik- branschen m m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att OLOFSSONS SERVICEVERKSTAD är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är OLOFSSONS SERVICEVERKSTAD och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med OLOFSSONS SERVICEVERKSTAD så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-13480.

.

De som är på något sätt har med OLOFSSONS SERVICEVERKSTAD är Olofsson, Tage Olov Christer som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

OLOFSSONS SERVICEVERKSTAD har 610119-XXXX som sitt organisationsnummer.